Εταιρεία

H εταιρεία Sweet Ice δραστηριοποιείται εισαγωγικά και εμπορικά στον επαγγελματικό χώρο των πρώτων υλών, προϊόντων λιανικής και του εξοπλισμού εργαστηρίων ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολάτας.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η προμήθεια των πελατών μας με εξειδικευμένες και ποιοτικές προτάσεις τόσο στις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής όσο και στα προϊόντα λιανικής καθώς και με σύγχρονα, παραγωγικά και αξιόπιστα επαγγελματικά μηχανήματα.

Στελεχωμένη από ικανούς συνεργάτες που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, η εταιρεία είναι σε θέση να υποστηρίξει υπεύθυνα την παραγωγική δραστηριότητα κάθε εργαστηρίου αλλά και να προσφέρει ταχύτατα τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης.

Πρωτοπορούμε συνδυάζοντας τον τομέα των πρώτων υλών με εκείνο του εργαστηριακού εξοπλισμού. Για τον λόγο αυτό είμαστε σε θέση όσο καμία άλλη εταιρεία να αφουγκραζόμαστε τις καθημερινές ανάγκες του επαγγελματία και να τον προμηθεύουμε αφενός μεν με τις αναλώσιμες πρώτες ύλες αλλά και με τα μηχανήματα τα οποία θα τον βοηθήσουν να εκσυγχρονίσει την παραγωγή του, να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων του και να αυξήσει το κέρδος του.

Σημαντικοί συνεργάτες μας από όλο τον κόσμο μας στηρίζουν καθημερινά προσφέροντας μας λύσεις, τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη. Οι πιο σημαντικοί από αυτούς είναι