19Απρ 2018

Ακόμη μια εξαιρετική παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης στις 13 και 14 Μαρτίου 2018. Σε συνεργασία με την Pernigotti και την Iceteam 1927 η εταιρεία μας προσέφερε στους επαγγελματίες της Βορείας Ελλάδος ένα μοναδικό σεμινάριο – παρουσίαση παγωτού που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει σε τόσο μαζική κλίμακα.

Αρωγός στην προσπάθειας μας αυτή ήταν η εταιρεία ΦΥΛΚΑ η οποία με την σταθερή της παρουσία και την άμεση εξυπηρέτηση της έχει καταφέρει να γίνει το σημείο αναφοράς για την Pernigotti την Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα με τις πρώτες ύλες παγωτού η εταιρεία μας είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει και τα νεότερα μοντέλα μηχανημάτων παραγωγής παγωτού της Iceteam 1927 Cattabriga.

07Δεκ 2017

Στην πρωτεύουσα του παγωτού στην Βologna της Ιταλίας ολοκληρώθηκε ένα 2ήμερο σεμινάριο παγωτού στην έδρα της Iceteam 1927. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις επιστημονικές αρχές που καθορίζουν το παγωτό και παράλληλα να δοκιμάσουν αρκετά μοντέλα της εταιρείας δουλεύοντας σε πραγματικές συνθήκες. Χορηγός των πρώτων υλών που χρησιμοποιήσαμε ήταν η συνεργάτιδα εταιρεία Pernigotti και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

19Μαΐ 2017

Μια εξαιρετική παρουσίαση παγωτού έγινε στις 20 και 21 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης από την εταιρεία Παρλαμάς Ιωάννης. Με την συνεργασία 3 υπερδυνάμεων στον χώρο του παγωτού, την Pernigotti, την Cattabriga και την IFI καθώς και με την συνδρομή μιας πραγματικής Dream Team από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού έγινε μια ουσιαστική συνάντηση με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου. Ο στόχος της παρουσίασης ήταν να εισάγει τους επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας του παγωτού και να τους ενημερώσει για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Οι συμμετέχοντες έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι και μας επιβεβαίωσαν οτι ήταν η μοναδική φορά κατά την οποία ένιωσαν οτι η γνώση γύρω από το παγωτό μοιράστηκε τόσο απλόχερα.

19Μαΐ 2017
  • Demo Milan 2017

Για άλλη μια χρονιά η Pernigotti φιλοξένησε ένα δυναμικό γκρουπ στο τέλος του Μαρτίου 2017 στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον παρουσίασης προιόντων που γίνεται στο Μιλάνο. Πέρα από το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν οι συνεργάτες μας στα νέα ποροιόντα της Pernigotti είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στην αγορά του παγωτού. Με τη βοήθεια του έλληνα τεχνικού της Pernigotti Μιχάλη Τυράκη οποίος όμως ζεί μόνιμα στην Ιταλία η εμπειρία ήταν μοναδική.

30Νοέ 2016

Στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2016 βρεθήκαμε στην Bologna στην έδρα της Iceteam 1927 – Cattabriga για το ετήσιο τεχνικό σεμινάριο. Ο στόχος του εκπαιδευτικού αυτού 2ημέρου ήταν να ενημερώσει τους τεχνικούς επισκευαστές των μηχανημάτων για τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν πλέον οι μηχανές του γκρουπ έτσι ώστε η ανταπόκριση μας σε περίπτωση βλάβης να είναι στοχευμένη και άμεση. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με συμμετέχοντες από την Τσεχία, την Ιρλανδία, την Σουηδία, την Αγγλία, την Ιρλανδία, την Ιορδανία, την Ρουμανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία και φυσικά την Ελλάδα.

14Απρ 2016

Επίσκεψη στην Pernigotti με γκρουπ από πελάτες. Κατά την 2ημερη παραμονή στην Ιταλία παρουσιάστηκαν νέα προιόντα και δώθηκε η ευκαιρία στους συνεργάτες μας να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να διακρίνουν τις νέες τάσεις στην αγορά του παγωτού

  • 1
  • 2