10Ιούν 2019

Άλλο ένα σεμινάριο παγωτού ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της Iceteam 1927. Η ελληνική ομάδα πλαισιωμένη από 8 επιχειρήσεις έφερε εις πέρας με επιτυχία τα εντατικά μαθήματα του διημέρου. Όλα αυτά βέβαια έλαβαν χώρα στο πιο εξιχρονισμένο εργαστήριο παγωτού, πλήρως εξοπλισμένο από τα κορυφαία μηχανήματα Cattabriga της Iceteam 1927.

10Απρ 2019

Η παρουσίαση των προϊόντων της Fructital στο εργαστήριο παγωτού της εταιρίας μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. H Fructital SRL  όντας στον χώρο του παγωτού και της ζαχαροπλαστικής από το 1922 και με motto της «always defending the tradition of Italian gelato» συνδυάζει την παράδοση με τις τάσεις της εποχής. Μέσα από 24 γευστικούς συνδυασμούς οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις προτάσεις για το καλοκαίρι του 2019.

28Φεβ 2019
Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος η εταιρία μας έδωσε δυναμικά το παρόν στην έκθεση Αρτόζα. Το περίπτερο μας πλαισιωμένο από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα όλων αυτών που πρεσβεύει η Sweet Ice. Σ’ένα ανοιχτό εργαστήριο οι επισκέπτες μπορούσαν να παρακολουθήσουν την παραγωγή του παγωτού έχοντας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις α’ ύλες πριν την παραγωγή αλλά και στο τελικό προϊόν. Παράλληλα, άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί έκαναν επίδειξη των μηχανημάτων στα πλαίσια της παραγωγής με αποτέλεσμα να υπάρχει ενημέρωση πάνω στο κομμάτι του παγωτού από το Α μέχρι το Ω. Οι επισκέπτες απόλυτα ικανοποιημένοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν μία ολοκληρωμένη διαδικασία από ειδικούς οι οποίοι παρείχαν τεχνογνωσία και ποιοτικές προτάσεις. 
19Απρ 2018

Ακόμη μια εξαιρετική παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης στις 13 και 14 Μαρτίου 2018. Σε συνεργασία με την Pernigotti και την Iceteam 1927 η εταιρεία μας προσέφερε στους επαγγελματίες της Βορείας Ελλάδος ένα μοναδικό σεμινάριο – παρουσίαση παγωτού που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει σε τόσο μαζική κλίμακα.

Αρωγός στην προσπάθειας μας αυτή ήταν η εταιρεία ΦΥΛΚΑ η οποία με την σταθερή της παρουσία και την άμεση εξυπηρέτηση της έχει καταφέρει να γίνει το σημείο αναφοράς της Sweet Ice την Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα με τις πρώτες ύλες παγωτού η εταιρεία μας είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει και τα νεότερα μοντέλα μηχανημάτων παραγωγής παγωτού της Iceteam 1927 Cattabriga.

07Δεκ 2017

Στην πρωτεύουσα του παγωτού στην Βologna της Ιταλίας ολοκληρώθηκε ένα 2ήμερο σεμινάριο παγωτού στην έδρα της Iceteam 1927. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις επιστημονικές αρχές που καθορίζουν το παγωτό και παράλληλα να δοκιμάσουν αρκετά μοντέλα της εταιρείας δουλεύοντας σε πραγματικές συνθήκες. Χορηγός των πρώτων υλών που χρησιμοποιήσαμε ήταν η συνεργάτιδα εταιρεία Pernigotti και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

19Μαΐ 2017

Μια εξαιρετική παρουσίαση παγωτού έγινε στις 20 και 21 Απριλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης από την εταιρεία Παρλαμάς Ιωάννης. Με την συνεργασία 3 υπερδυνάμεων στον χώρο του παγωτού, την Pernigotti, την Cattabriga και την IFI καθώς και με την συνδρομή μιας πραγματικής Dream Team από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού έγινε μια ουσιαστική συνάντηση με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου. Ο στόχος της παρουσίασης ήταν να εισάγει τους επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας του παγωτού και να τους ενημερώσει για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις. Οι συμμετέχοντες έφυγαν πλήρως ικανοποιημένοι και μας επιβεβαίωσαν οτι ήταν η μοναδική φορά κατά την οποία ένιωσαν οτι η γνώση γύρω από το παγωτό μοιράστηκε τόσο απλόχερα.

  • 1
  • 2