12Δεκ 2014

Πάστα αμυγδάλου από την Kondima

Προϊόντα

Η πάστα αμυγδάλου της εταιρείας Kondima με περιεκτικότητα 65% σε αμύγδαλο είναι το ιδανικό προιόν για την παραγωγή αμυγδαλωτών. Μια νέα εφαρμογή της μας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσουμε και σε κρέμες για την παραγωγή παστών και τουρτών. Επισκεφθείτε την ενότητα με τις συνταγές για να δείτε τη νέα αυτή πρόταση.

12Δεκ 2014

Δυναμική εμφάνιση και υψηλούς στόχους στην παγκόσμια αγορά έχει θέσει πλέον η νέα διοίκηση της Pernigotti ρίχνοντας βάρος στον τομέα των συσκευασμένων πραλινών μια κατηγορία προϊόντων στην οποία ήδη η εταιρεία έχει μακρόχρονη παράδοση. Προσπαθώντας να αποτυπωθούν στο μυαλό του καταναλωτή τα 4 διαφορετικά σχήματα των προϊόντων της η εταιρεία ανανέωσε τις συσκευασίες και ομαδοποίησε τις βασικές οικογένειες των προϊόντων.

12Δεκ 2014
Σεμινάριου παγωτού GelAteneo

Εξαιρετικά επιτυχημένο ήταν το πρόσφατο σεμινάριο παγωτού της σχολής του GelAteneo της Cattabriga στην Bologna της Ιταλίας που ολοκληρώθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2014.

Οι εισηγητές κατάφεραν να μεταδώσουν με επιτυχία τα πραγματικά μυστικά του παγωτού και να δώσουν το απαραίτητο ερέθισμα στους συμμετέχοντες για να αναπτύξουν τις δικές τους ξεχωριστές δημιουργίες. Continue reading

  • 1
  • 2