Red Velvet Cupcakes – MacPhie

Red Velvet

  • 1000 γρ. Μίγμα MacPhie Red Velvet
  • 340 γρ. αυγά
  • 280 γρ. λάδι
  • 208 γρ. νερό

Crème Cheese Frosting

  • 120 γρ. Μαργαρίνη
  • 450 γρ. Κρεμώδες τυρί
  • 170 γρ. άχνη
  • 15 γρ. αλμπουμίνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2,5 γρ. Πάστα Βανίλια GM Pernigotti

Εκτέλεση

Red Velvet
Προσθέστε τα αυγά στο μίγμα σκόνης Red Velvet και χτυπήστε στο μίξερ για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα. Μετά προσθέστε το νερό και το λάδι και ανακατέψτε για 1 λεπτό στην 1η ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά επιπλέον.
Φορμάρετε σε θήκες για cupcakes και ψήστε στους 190ºC για περίπου 30 λεπτά.

Crème cheese frosting
Χτυπήστε το βούτυρο σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ομοιογενές. Κοσκινίστε την άχνη μαζί με την αλμπουμίνη και το αλάτι. Προσθέστε τα στο μίγμα τυριού και ανακατέψτε στην χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Ανακατέψτε σε μέτρια ταχύτητα για 2 λεπτά.