Σταθερή στα ραντεβού της με την συνεχή εκπαίδευση, η Sweet Ice είχε τη χαρά να υποδεχτεί τον Giacomo Schiavon για ένα ακόμα μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για το παγωτό στο Cattabriga University. Στο 4ήμερο αυτό σεμινάριο με τίτλο Introduction to Modern Gelato οι […]
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για το παγωτό με τον gelato chef της Iceteam 1927, Giacomo Shiavon στις εγκαταστάσεις μας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές που διέπουν την σύνθεση μιας ολοκληρωμένης συνταγής παγωτού και φυσικά να […]
Cattabriga University με τον Jacopo Chelli
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες το 1o Cattabriga University της καλοκαιρινής σεζόν στις εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά. Ο καλεσμένος gelato chef Jacopo Chelli της Iceteam1927 με μία ομάδα συμμετεχόντων από την Ελλάδα και την Κύπρο συντόνισε ένα training με έμφαση στην ανάλυση […]
Στις 23-26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σεμινάριο για το παγωτό στις εγκαταστάσεις του Cattabriga University στον Πειραιά.Ο καταξιωμένος Ιταλός gelato chef και πρέσβης της Cattabriga Giacomo Schiavon με κεντρικό θέμα το “Gelato & Emotions”, έδωσε έμφαση στην εκμάθηση της διαδικασίας παραγωγής και στη […]
Στις 3- 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο σεμινάριο παγωτού της σεζόν στις εγκαταστάσεις του Cattabriga University στον Πειραιά. Με καλεσμένο τον παγκοσμίου φήμης gelato chef Giacomo Schiavon οι συμμετέχοντες μυήθηκαν στην τέχνη του παγωτού κάνοντας πρακτική με τις νέες παγωτομηχανές multifreeze Icona […]
Το Εκπαιδευτικό σεμινάριο του Cattabriga University ολοκληρώθηκε στις 26 Ιανουαρίου ακριβώς μετά την διεθνή έκθεση Sigep. Η διεξαγωγή του μαθήματος έγινε με τον gelato chef της Iceteam 1927 Giacomo Schiavοn. Οι συνεργάτες μας εμπλούτησαν τις γνώσεις τους τόσο πάνω στην παραγωγή παγωτού […]
Dairy Expo 2024
Η παρουσία μας στην Dairy Expo ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε τους επαγγελματίες του κλάδου σε επαφή με λύσεις αιχμής που μπορούν να αναβαθμίσουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες και κυρίως να ενημερωθούν για τις δυνατότητες στην παραγωγή παγωτού.
Event Χειμερινών προτάσεων
Παρουσίαση ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολατοποιίας με βασικούς καλεσμένους τον chef chocolatier Bram Hullebroeck από το Belgian Chocolate School και τον pastry & gelato chef Denis Scomparin από την Fugar! Δημιουργήθηκε μία εντυπωσιακή γκάμα από προτάσεις με κυρίαρχες τις πρώτες ύλες της ιταλικής […]
Η πρώτη μας συμμετοχή στην Horeca μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς είχαμε την ευκαιρία να συστηθούμε στους επισκέπτες και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας. Στο περίπτερό μας κυριάρχη παρουσία είχαν οι εταιρίες Iceteam 1927- για τον εξοπλισμό παγωτού και Chocolate […]
H Fugar εμπλουτίζει τη γκάμα με τις πάστες ξηρών καρπών με δύο νέες προτάσεις. Το Hazelnut Volcano μια πάστα 100% φουντούκι, με έντονο καφέ χρώμα και πλούσια γεύση με διάρκεια. Χάρη στη ξεχωριστή διαδικασία ψησίματος σε αργή και χαμηλή φωτιά η χαρακτηριστική […]