Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Felchlin στην Ελβετία

Κατηγορίες
Μη κατηγοριοποιημένο

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό μας ταξίδι στις εγκαταστάσεις της Felchlin στο Ibach της Ελβετίας.

Η ομάδα μας έλαβε την καλύτερη υποδοχή στο εκπαιδευτικό κέντρο της Felchlin Condirama όπου και πραγματοποιήθηκε ένα 3ήμερο σεμινάριο που συμπεριλάμβανε θεωρία αλλά και πρακτική. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ανάλυση των ειδών σοκολάτας σε παγκόσμιο επίπεδο, γευστική κατηγοριοποίηση, πρακτική με πραλίνες και χρήση καλουπιών, ξενάγηση στην γραμμή παραγωγής, γευσιγνωσία, έλεγχος κακάο μαζί με το τμήμα του ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου, πρακτική στην patisserie και παραγωγή παγωτού.

Η επίσκεψη στην Felchlin μας αφήνει με τις καλύτερες εντυπώσεις και πάνω απ’ όλα κρατάμε την μετάδοση της φιλοσοφία της η οποία αποτελείται από την παράδοση, την ποιότητα, τη διαφάνεια και τη βιωσιμότητα, αξίες που συμβαδίζουν απόλυτα με τα εξαιρετικού επιπέδου προϊόντα της.   

Το εκπαιδευτικό κέντρο Condirama
Το αποτέλεσμα του πρακτικού σκέλους του σεμιναρίου.