Εταιρεία

Eμπόριο εξοπλισμού και πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολάτας.

H Sweet Ice δραστηριοποιείται στον κλάδο της εισαγωγής και εμπορίας πρώτων υλών και επαγγελματικού εξοπλισμού για εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολάτας.

Σε συνεργασία με ηγέτιδες εταιρείες και αποκλειστική αντιπροσώπευση παρέχει στην ελληνική αγορά ανταγωνιστικές προτάσεις σε επίπεδο ποιότητας, εργονομίας και καινοτομίας. 

Με στόχο την ολιστική προσέγγιση του πελάτη, η Εταιρεία προσφέρει τόσο ολοκληρωμένες, όσο και εξατομικευμένες λύσεις καθώς διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της ζαχαροπλαστικής, ευρεία γκάμα προϊόντων και ένα σύνολο ικανών συνεργατών. Η Sweet Ice βρίσκεται στη θέση να υποστηρίζει υπεύθυνα την παραγωγική διαδικασία κάθε εργαστηρίου σε κάθε τομέα, από τις ποιοτικές πρώτες ύλες και την τεχνογνωσία στην παραγωγή, έως τον μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονων μηχανημάτων και τη διαρκή τεχνική υποστήριξη.

Ο άνθρωπος, η αξιοπιστία, η καινοτομία και η ποιότητα βρίσκονται στον πυρήνα της Sweet Ice. Το αποτέλεσμα είναι οι ισχυρές συνεργασίες και οι ικανοποιημένοι πελάτες με αυτοπεποίθηση, γιατί τους στηρίζει μία εταιρεία με την οποία έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς σεβασμού και εμπιστοσύνης, προσφέροντας όλοι μαζί στον τελικό καταναλωτή ατελείωτες στιγμές απόλαυσης!