ICETEAM 1927 - Cattabriga University

Εδώ η τέχνη του Gelato
βρίσκεται στα χέρια σας!

Η επιθυμία και η σταθερή μας απόφαση να υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας με κάθε τρόπο, είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε ένα κέντρο εκπαίδευσης για το παγωτό σε συνεργασία με την Cattabriga της Iceteam 1927. Εδώ έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις θεωρητικές σας γνώσεις, να εκπαιδευτείτε με τα εμβληματικά μηχανήματα της Cattabriga και να μάθετε την τέχνη του gelato από τους καλύτερους gelato chefs σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο ΣΚΟΠΟΣ

Ο εκπαιδευτικός σκοπός των προγραμμάτων είναι η κατάρτιση των μελλοντικών τεχνιτών του παγωτού, αλλά και η συνεχής εξέλιξη των επαγγελματιών με νέες γνώσεις, νέες τεχνικές και νέες ιδέες, που θα αποτελέσουν τη βάση για να δημιουργήσουν το ιδανικό για εκείνους αποτέλεσμα, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές απόλαυσης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

  • Σύντομη ιστορία του παγωτού
  • Σύσταση του παγωτού και ανάλυση υλικών
  • Ιδιότητες σακχάρων, πρωτεϊνών, λιπαρών, ινών και άλλων λειτουργικών συστατικών και ο ρόλος τους στη σύνθεση του παγωτού
  • Προϊόντα παγωτού: βάσεις, πάστες, αρώματα, σταθεροποιητές, βελτιωτικά
  • Κύκλος παραγωγής βιοτεχνικού παγωτού
  • Εξοπλισμός εργαστηρίου παγωτού και συστήματα παραγωγής
  • Ανάλυση, δημιουργία και εξισορρόπηση συνταγής
  • Παραγωγή και πρακτική με τον εξοπλισμό της Iceteam 1927

COURSES

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Gelato Basic Course2 ημέρες
Gelato Basic Course + Advanced3 ημέρες
Gelato & Emotions (advanced)4 ημέρες
Vegan Gelato2 ημέρες

MASTERCLASSES

Η διάρκεια του κάθε Masterclass είναι 1 ημέρα

  • Γαστρονομικό παγωτό
  • Εισαγωγή στο αλκοολούχο παγωτό
  • Εξισορρόπηση συνταγής σορμπέ
  • Εισαγωγή στο παγωτό

FLEX COURSE

Εξατομικευμένο μάθημα στο οποίο επιλέγετε εσείς τη θεματολογία.

BUSINESS COURSE

Προσαρμοσμένο σεμινάριο στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν:

Βεβαίωση

Βεβαίωση παρακολούθησης του προγραμμάτος

Υλικό

Το εκπαιδευτικό υλικό του
σεμιναρίου. Στα ελληνικά,
εκτυπωμένο και σε
ηλεκτρονική μορφή

Συνταγές

Ηλεκτρονικό αρχείο με όλες
τις συνταγές του σεμιναρίου
και το πρόγραμμα δημιουργίας
νέων συνταγών

Πουκάμισο

Πουκάμισο chef
Cattabriga University Iceteam1927

TEACHERS

Jacopo Chelli

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μπολόνια, την παγκόσμια πρωτεύουσα του gelato. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σε μία από τις παλαιότερες και πιο φημισμένες gelaterie της πόλης, την gelateria Gianni, αποκτώντας βαθιά γνώση της τέχνης του gelato. Από τον Ιανουάριο του 2018 ο Jacopo Chelli συνεργάζεται με την Iceteam 1927 διδάσκοντας την τεχνική του αυθεντικού, ιταλικού gelato στην Ευρώπη και την Ασία.

Giacomo Schiavon

Το 1994 σε ηλικία μόλις 25 ετών άνοιξε τη «Sorbetteria Castigliοne», διανύοντας μία πολύ επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα. Έχει αναρίθμητες διακρίσεις μεταξύ αυτών: «The best chocolate in the wolrd» το 1996, βραβείο για την «gianduja» στην έκθεση gelato στο Viareggio, «The best on his sector in the world» με το Passion Award το 2009 και με το Slow Food Award. O Giacomo Schiavon επιλέχθηκε από την Cattabriga ως ο Master Gelato maker για να διδάξει την τέχνη του gelato σε όλο τον κόσμο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Εάν είστε νέοι επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμείτε να εισέλθετε στον χώρο του παγωτού ή αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε το προϊόν σας στις λεπτομέρειες οι οποίες θα κάνουν τη διαφορά, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για να εξερευνήσετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

Νάξου 21, 18541 Πειραιάς
210 4125413 / 210 4818617
info@sweetice.gr