Τεχνική υποστήριξη & service

Έχοντας σαν σύνθημά μας το “quality meets know how” δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εγκαταστάσεις μας ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με αυτόνομους χώρους παραγωγής αφιερωμένους στη σοκολάτα, τη ζαχαροπλαστική και το παγωτό.

Εντός του εργαστηριακού μας χώρου στεγάζονται οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων και οι τεχνικές αξιοποίησης όλων των υλικών που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να διαπιστώσουν την αξιοπιστία των μηχανημάτων που τους προτείνουμε, εφόσον όλες οι διαδικασίες παραγωγής πραγματοποιούνται με την χρήση του εξοπλισμού που διαθέτουμε προς πώληση.

Παράλληλα, η εταιρεία μας διοργανώνει εξατομικευμένες επιδείξεις στον χώρο της σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας. Κατά την επίδειξη, οι chefs μας παρουσιάζουν τους τρόπους και τις μεθόδους με τις οποίες μπορεί να γίνει η μέγιστη αξιοποίηση των πρώτων υλών και των μηχανημάτων που προσφέρουμε, προτείνοντας ταυτόχρονα νέες συνταγές που θα μπορέσουν να ενταχθούν στην παραγωγή του ενδιαφερόμενου. Οι καλεσμένοι μας δεν παρακολουθούν μόνο θεωρητικά την προσέγγιση αυτή, αλλά πειραματίζονται συμμετέχοντας ενεργά στην παραγωγή. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εκπαιδεύονται και τελειοποιούν τις γνώσεις τους, φεύγοντας από την παρουσίαση με επιπλέον εφόδια τις νέες συνταγές και την τεχνογνωσία που έχει προέλθει από πρακτική εξάσκηση μέσα σε έναν ολοκληρωμένο εργαστηριακό χώρο.

Η βασική αξία μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και η υποστήριξη με στόχο την συνολική αναβάθμιση των προϊόντων του κάθε επαγγελματία.

Τμήμα Service

Το τμήμα service της εταιρείας μας λειτουργεί αδιάκοπα 365 ημέρες τον χρόνο, και στελεχώνεται από έμπειρους τεχνικούς, που εκπαιδεύονται διαρκώς παρακολουθώντας σεμινάρια από τους κατασκευαστές των μηχανημάτων, έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται επιτυχώς σε όλες τις περιστάσεις. Τόσο οι τοποθετήσεις των νέων μηχανημάτων όσο και το μετέπειτα σέρβις αναλαμβάνονται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία μας, προσφέροντας στους συνεργάτες μας εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας. Το τμήμα των ανταλλακτικών μας διαθέτει ικανό απόθεμα ανταλλακτικών και εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες κάθε φθοράς, ενώ ταυτόχρονα επιλύει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κάθε είδους βλάβη που προκύπτει.

Εργαστήριο patisserie
Χώρος σοκολάτας
Εργαστήριο παγωτού
Εργαστήριο παγωτού
Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και αρτοποιΐας