Παρουσίαση ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολατοποιίας με βασικούς καλεσμένους τον chef chocolatier Bram Hullebroeck από το Belgian Chocolate School και τον pastry & gelato chef Denis Scomparin από την Fugar! Δημιουργήθηκε μία εντυπωσιακή γκάμα από προτάσεις με κυρίαρχες τις πρώτες ύλες της ιταλικής Fugar και τις ελβετικές κουβερτούρες της Felchlin και της Kondima. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες των καταξιωμένων chef, να πάρουν ιδέες για την χειμερινή σεζόν καθώς και να δουν από κοντά την διαδικασία της παραγωγής με τον εξοπλισμό της βέλγικης Chocolate World.
Event Χειμερινών προτάσεων
Κατηγορίες