Στις 23-26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σεμινάριο για το παγωτό στις εγκαταστάσεις του Cattabriga University στον Πειραιά.
Ο καταξιωμένος Ιταλός gelato chef και πρέσβης της Cattabriga Giacomo Schiavon με κεντρικό θέμα το “Gelato & Emotions”, έδωσε έμφαση στην εκμάθηση της διαδικασίας παραγωγής και στη δημιουργία συνταγών από το μηδέν. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία ταυτόχρονα, να παρακολουθήσουν την επίδειξη των καινούριων μοντέλων μηχανών Iceteam1927, Multifreeze Icona & Compacta Vario Icona, τα οποία ήταν διαθέσιμα για δοκιμές και πρακτική υπό την καθοδήγηση του κ. Schiavon ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας την πολυετή εμπειρία του και τις αστείρευτες γνώσεις του στο παγωτό και στον χώρο των μηχανημάτων.
Cattabriga University σε συνεργασία με την Iceteam1927
Κατηγορίες