Εκπαιδευτικό training στο Belgian Chocolate School

Κατηγορίες
Νέα Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας μας με την Chocolate World πραγματοποιήθηκε 2ήμερο training στο Belgian Chocolate School στην Αμβέρσα. Mε την καθοδήγηση του καταξιωμένου Chef Chocolatier Bram Hullebroeck και τον πλήρη εξοπλισμό της Chocolate World στην διάθεσή μας, είχαμε την δυνατότητα να λάβουμε μέρος στην παραγωγή πραλινών με τον αυτόματο στρωτήρα CW24 και το σύστημα επικάλυψης, την ρόδα σοκολάτας και το μηχάνημα για dragees. Όλη η παραγωγή πλαισιώθηκε από τα γνωστά καλούπια και αξεσουάρ της Chocolate World τονίζοντας την ικανότητά της να μπορεί να υποστηρίξει τον κάθε επαγγελματία από το 1ο μέχρι το τελευταίο του βήμα.