Επίσκεψη στην Chocolate World στο Βέλγιο

Κατηγορίες
Νέα Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Η εταιρία μας μαζί με μία ομάδα συνεργατών και τεχνικών σεφ επισκέφτηκε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Chocolate World στην Αμβέρσα. Στόχος του ταξιδιού ήταν η παρουσίαση του εξοπλισμού και η εκπαίδευση των τεχνικών και των πωλητών. Με την καθοδήγηση του chef chocolatier Bram Hullebroeck στο Belgian Chocolate School είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από κοντά τις λειτουργίες των μηχανημάτων αλλά και να λάβουμε μέρος στην παραγωγή πραλινών με τον αυτόματο στρωτήρα CW24, την ρόδα σοκολάτας και το μηχάνημα για dragees. Φυσικά όλη η παραγωγή πλαισιώθηκε από τα γνωστά καλούπια και τα αξεσουάρ σοκολάτας της Chocolate World.

Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις μας σε γνωστά σημεία αναφοράς για την σοκολατοποιία. Έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας γνωστών σοκολατερί αλλά και να γευτούμε τα προϊόντα τους.

O chef chocolatier Bram Hullebroeck στο Belgian Chocolate School
Στρωτήρες Chocolate World φτιαγμένοι εξ’ ολοκλήρου στο Βέλγιο
Τα διάσημα καλούπια της Chocolate World.