Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο “GELATO EMOTIONS” του Cattabriga University, με θέμα το παγωτό, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Sweet Ice από 29 Μαρτίου εως και 01 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα 4 ημερών, με θέμα τις βασικές αρχές και την σύνθεση μιας ολοκληρωμένης συνταγής παγωτού και είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ένα εργαστήριο εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα μοντέλα μηχανών που μόνο η Cattabriga διαθέτει. Ο διεθνούς φήμης gelato chef Giacomo Schiavon παρουσίασε το νέο μοντέλο των ‘έξυπνων’ μηχανών Vario Icona Hubrid για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, που πραγματικά εντυπωσίασε με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει για την διευκόλυνση της παραγωγής παγωτού. Το επόμενο ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο του 2022, όπου μια νέα ομάδα συνεργατών της Sweet Ice θα έχει το μοναδικό προνόμιο συμμετοχής σε αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο.
Σεμινάριο παγωτού από την Iceteam1927 στο Cattabriga University
Κατηγορίες
