Βασιλόπιτα με πάστα αμυγδάλου Kondima

Υλικά

200γρ Άχνη

500 γρ Βούτυρο

200 γρ Πάστα αμυγδάλου Kondima

300γρ Αυγά (6 τεμ)

300 γρ Γάλα

80γρ Χυμός πορτοκάλι

1πορτοκάλι ξύσμα

1100 αλεύρι ζαχαροπλαστικής

50 γρ baking powder

1γρ Βανιλίνη

200 γρ καρύδια ή αμύγδαλα

Εκτέλεση

Τοποθετούμε στο μίξερ με φτερό την άχνη και το βούτυρο να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα αμυγδάλου. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα αυγά (ένα ένα) και συνεχίζουμε με το γάλα. Αφού ενσωματωθούν τα υλικά μεταξύ τους θα προσθέσουμε τον χυμό και το ξύσμα. Τέλος το αλεύρι μαζί με το baking powder, τη βανιλίνη και τους ξηρούς καρπούς.

Προσθέτουμε το μίγμα σε ένα ταψί στρωμένο με ρυζόχαρτο και βουτυρωμένο στα πλαϊνά του, στρώνοντας την επιφάνειά του έτσι ώστε να είναι επίπεδη, αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με φιλέ αμυγδάλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45 λεπτά.