Υλικά
200γρ Άχνη
500 γρ Βούτυρο
200 γρ Πάστα αμυγδάλου Kondima
300γρ Αυγά (6 τεμ)
300 γρ Γάλα
80γρ Χυμός πορτοκάλι
1πορτοκάλι ξύσμα
1100 αλεύρι ζαχαροπλαστικής
50 γρ baking powder
1γρ Βανιλίνη
200 γρ καρύδια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε στο μίξερ με φτερό την άχνη και το βούτυρο να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτουμε την πάστα αμυγδάλου. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα αυγά (ένα ένα) και συνεχίζουμε με το γάλα. Αφού ενσωματωθούν τα υλικά μεταξύ τους θα προσθέσουμε τον χυμό και το ξύσμα. Τέλος το αλεύρι μαζί με το baking powder, τη βανιλίνη και τους ξηρούς καρπούς.
Προσθέτουμε το μίγμα σε ένα ταψί στρωμένο με ρυζόχαρτο και βουτυρωμένο στα πλαϊνά του, στρώνοντας την επιφάνειά του έτσι ώστε να είναι επίπεδη, αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με φιλέ αμυγδάλου. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45 λεπτά.