Υλικά:
- 1000 γραμμάρια πάστα αμυγδάλου
- 400 γραμμάρια φοντάν
- 3 σταγόνες εσάνς ανθόνερο
- 300 γραμμάρια αμύγδαλο λευκό κροκάν
- Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα παραπάνω υλικά στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με το μπράτσο μέχρι να δουλευτούν καλά. Βγάζουμε το μείγμα στο μάρμαρο και το κόβουμε σε μικρά τεμάχια πλάθοντας σε σχήμα μικρού αχλαδιού. Στο τέλος ραντίζουμε με ανθόνερο αραιωμένο με νερό και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.