Στις 23-26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σεμινάριο για το παγωτό στις εγκαταστάσεις του Cattabriga University στον Πειραιά.Ο καταξιωμένος Ιταλός gelato chef και πρέσβης της Cattabriga Giacomo Schiavon με κεντρικό θέμα το “Gelato & Emotions”, έδωσε έμφαση στην εκμάθηση της διαδικασίας παραγωγής και στη […]
Η νέα παγωτομηχανή Multifreeze Icona Hybrid προσφέρει εξοικονόμηση νερού έως 80% χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα Hybrid συνδυάζοντας την υδρόψυκτη και αερόψυκτη λειτουργία, επιτυγχάνεται μειωμένη κατανάλωση με την ίδια παραγωγική δυνατότητα. Επιπλέον, η Icona, χάρη στη νέα οθόνη LCD, επιτρέπει εναλλαγές των λειτουργιών […]
Το Εκπαιδευτικό σεμινάριο του Cattabriga University ολοκληρώθηκε στις 26 Ιανουαρίου ακριβώς μετά την διεθνή έκθεση Sigep. Η διεξαγωγή του μαθήματος έγινε με τον gelato chef της Iceteam 1927 Giacomo Schiavοn. Οι συνεργάτες μας εμπλούτησαν τις γνώσεις τους τόσο πάνω στην παραγωγή παγωτού […]
Η νέα Multifreeze Icona Hybrid της Cattabriga παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην διεθνή έκθεση SIGEP στο Ρίμινι! Η νέα παγωτομηχανή της Cattabriga κρατάει όλα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στην κορυφή της αγοράς και επιπλέον -Η εξαγωγή του παγωτού ρυθμίζεται και μειώνεται […]
Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό μας ταξίδι στις εγκαταστάσεις της Felchlin στο Ibach της Ελβετίας. Η ομάδα μας έλαβε την καλύτερη υποδοχή στο εκπαιδευτικό κέντρο της Felchlin Condirama όπου και πραγματοποιήθηκε ένα 3ήμερο σεμινάριο που συμπεριλάμβανε θεωρία αλλά και πρακτική. Πιο […]
Το Cattabriga University σε συνεργασία με την @iceteam1927_aligroup άνοιξε άλλη μια φορά τις πόρτες του και υποδέχτηκε συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα! Το 3ήμερο σεμινάριο για την τέχνη του παγωτού περιλάμβανε θεωρία αλλά και πρακτική έτσι ώστε να δώσει τις απαραίτητες βασικές γνώσεις για […]
Η Sweet Ice στην Dairy Expo
Η συμμετοχή της Sweet Ice στην MDF EXPO ήταν η καλύτερη ευκαιρία να φέρουμε σε επαφή τους κλάδους της γαλακτοβιομηχανίας και της τυροκομίας με τον σύγχρονο εξοπλισμό, για γρήγορη και αποτελεσματικότερη παραγωγή. Στην έκθεση παρουσιάσαμε την πλήρη γκάμα των παγωτομηχανών Cattabriga της […]
Η εταιρία μας μαζί με μία ομάδα συνεργατών και τεχνικών σεφ επισκέφτηκε τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Chocolate World στην Αμβέρσα. Στόχος του ταξιδιού ήταν η παρουσίαση του εξοπλισμού και η εκπαίδευση των τεχνικών και των πωλητών. Με την καθοδήγηση του chef […]
Η συμμετοχή μας στην έκθεση ζαχαροπλαστικής Αρτόζα 2021 μας έδωσε πολλή χαρά που βρεθήκαμε από κοντά μετά από τόσο καιρό. Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν αυτό το τετραήμερο, τους συνεργάτες μας από το εξωτερικό Iceteam1927 Giacomo Schiavon Chocolate World @Bram Hullebroeck BRX […]
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο “GELATO EMOTIONS” του Cattabriga University, με θέμα το παγωτό, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Sweet Ice από 29 Μαρτίου εως και 01 Απριλίου. Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα εντατικό πρόγραμμα 4 ημερών, με θέμα τις […]