Η εταιρία μας έχοντας στόχο την υψηλής ποιότητας service με πιστοποιημένους τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα και αυθεντικά ανταλλακτικά από την Iceteam 1927, οργάνωσε και φέτος όπως κάθε χρόνο ένα διήμερο σεμινάριο με τον επικεφαλής του τεχνικού τμήματος της Iceteam 1927 Gabriele […]
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για το παγωτό με τον gelato chef της Iceteam 1927, Giacomo Shiavon στις εγκαταστάσεις μας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές που διέπουν την σύνθεση μιας ολοκληρωμένης συνταγής παγωτού και φυσικά να […]
Dairy Expo 2024
Η παρουσία μας στην Dairy Expo ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε τους επαγγελματίες του κλάδου σε επαφή με λύσεις αιχμής που μπορούν να αναβαθμίσουν τις παραγωγικές τους διαδικασίες και κυρίως να ενημερωθούν για τις δυνατότητες στην παραγωγή παγωτού.
Παρουσίαση μηχανημάτων Cattabriga στη Κρήτη
Η εταιρία μας σε συνεργασία με την Κορώνη οργάνωσε μία παρουσίαση εξοπλισμού παγωτού της Cattabriga @iceteam1927_aligroup με τον gelato chef Jacopo Chelli. Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν για τα προτερήματα των μηχανημάτων Cattabriga και είδαν από κοντά της δυνατότητες βελτιστοποίησης στην διαδικασία παραγωγής παγωτού. Όλες οι δοκιμές […]
Επίσκεψη στην Fructital στο Τορίνο
Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη μας στην έδρα της Fructital στο Τορίνο. Η εταιρία μας μαζί με ένα γκρουπ επιλεγμένων συνεργατών, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να δοκιμάσει τα νέα προϊόντα παγωτού δια χειρός του gelato chef της […]
Event Χειμερινών προτάσεων
Παρουσίαση ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολατοποιίας με βασικούς καλεσμένους τον chef chocolatier Bram Hullebroeck από το Belgian Chocolate School και τον pastry & gelato chef Denis Scomparin από την Fugar! Δημιουργήθηκε μία εντυπωσιακή γκάμα από προτάσεις με κυρίαρχες τις πρώτες ύλες της ιταλικής […]
Με μεγάλο ενδιαφέρον παραγματοποιήθηκε η επίσκεψη μας στην έδρα της Fugar στο Ρίμινι. Η εταιρία μας μαζί με ένα γκρουπ πελατών είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να δοκιμάσει τα νέα προϊόντα παγωτού δια χειρός του gelato chef της Fugar […]
Cattabriga University με τον Jacopo Chelli
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες το 1o Cattabriga University της καλοκαιρινής σεζόν στις εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά. Ο καλεσμένος gelato chef Jacopo Chelli της Iceteam1927 με μία ομάδα συμμετεχόντων από την Ελλάδα και την Κύπρο συντόνισε ένα training με έμφαση στην ανάλυση […]
H Fugar εμπλουτίζει τη γκάμα με τις πάστες ξηρών καρπών με δύο νέες προτάσεις. Το Hazelnut Volcano μια πάστα 100% φουντούκι, με έντονο καφέ χρώμα και πλούσια γεύση με διάρκεια. Χάρη στη ξεχωριστή διαδικασία ψησίματος σε αργή και χαμηλή φωτιά η χαρακτηριστική […]
Σταθερή στα ραντεβού της με την συνεχή εκπαίδευση, η Sweet Ice είχε τη χαρά να υποδεχτεί τον Giacomo Schiavon για ένα ακόμα μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο για το παγωτό στο Cattabriga University. Στο 4ήμερο αυτό σεμινάριο με τίτλο Introduction to Modern Gelato οι […]